Wednesday, September 16, 2009

Selamat Hari Raye.....

Salam kepada semua pembaca-pembaca blog saya.... tak lame lagi kite akan menyambut bulan Syawal... Hari Rye Aidilfitri... xsabar-sabar rasenye nk blik kampung.. dh sebulan setengah rasenye xblik kampung jumpa famly... aduhhh sdey r plak... raye taun nie bagi aku best sbb cousin2 aku smue blik... emi, jaja, azie, nanie, ady, erol, iwan jmp korang kat umah atuk t k... kte hang out sme2... mmg gler r taun nie... dh r dh lme xjmp d'orang.. mklum r msing2 de kje de stdy...

yang paling best sekali taun nie aku beraye bersame buah ati kesayangan aku taw... baru je ngan dia xsampai setahun pun... dia bek n memahami aku... thanks syg... hope rye taun nie bermakne bagi aku... huhuhu... rye taun nie gak bisness syarikat famly aku untung n sentiase je dapat projek... Alhamdulilah... pape pun aku syg sgt kat mak(Siti Hasenah) n abah(A.Rahim) aku...

rye taun nie gak aku trase ilang mber2 sekolah aku terutama mber form6 aku... d'orang msing2 dh benci kata aku sbb aku kutuk mber d'orang kat blog aku nie... pade hal xde pun .. hmmm tah r... xpe r aku doakan d'orang berjaya dlm idup n sentiase maapkan aku stu ari nanti... aku syg korang sgt2 wey...klau korang bc blog aku nie aku nk mnta maap dri ujung rambut sampai ujung kaki kat korang sbb aku bnyk wat salah kat korang... hope korang dapat maapkan aku ek... klau aku dh xde korang sedekahkan aku al-fatihah k...

Pape pun aku Aliff Al-farabby nk mngucapkan Selamat Hari Raye Aidilfitri kepada semua anak2 gayong UNiSEL bJ, smue fasilitator UNiSEL MTS, MPP UNiSEL, mber2 Byloon, Staff JPA terutama kat unit Library, Mber2 Form6 Khir Johari dan spe2 yang mengenali dri saya nie...MAAP ZAHIR & BATIN.....

6 comments:

  1. Salam Aidilfitri buat sdra Alif..
    Maaf Zahir Batin..

    ReplyDelete
  2. slam aidilfitri buat saudara azraeihusain gak..Maap Zahir Batin....
    MTS t pgl r sy ek..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitiri...

    1st yana nk minta maaf spnjang kita kenal mesti yana ade wat slhkan... kdg2 kata2, perbuatan...

    2ndly, nnti raya ingat2la kat kita tau... mkn byk2 nnti perot tu... hu4...

    3rdly, kmsalam kat mak abah ye... he4..

    4thly... slamat bkerja... smoge sntiasa shat dan happy slalu pasni... xbes tau le aliff sdey... yana xsuka...

    SELAMAT HARI RAYA... Ceria dan Happy selaly=u tau..

    ReplyDelete
  4. k yana...aliff sentiase ingat kat yana...yana pun jgn lpe kat aliff plak..t rye xmau mam bnyk taw..jge prut 2..hehehehe
    aliff nk mnta maap kata yana klau aliff de wat slah ke skitkan ati yana ke aliff mnta maap ek...
    pape pun aliff syg kat yana

    ReplyDelete
  5. YuhHeaww.. bunga2 cinta berterbangan dlm blog ni jgak.. hehehe.. em, selamat hari raya aliff.. maaf zahir batin eh.. klu ade kecik ati ke apa2 ngan Wani.. ye ar mlut ni kdg2 lazer.. heh :p salam aidilfitri... selamat bercuti~

    ReplyDelete
  6. salam lebaran di hampar tanda ingatan sahabat seperjuangan MAHASISWA/I...
    maap zahir dan batin dipinta..
    sepanjang pergaulan , percakapan yang terguris hati...
    SELAMAT ARI RAYA MAAP ZAHIR N BATIN....

    ReplyDelete