Monday, November 2, 2009

Feskonisel...

Salam..dh lme aku xupdate blog aku nie... now aku dh abs prtkal..tnggal nk tggu konvo je..dh r konvo aku taun depan... nie angkara senior aku r lmbat sgt abs prtkal bnggng je aku...

aku nk citer ckit nie, baru2 nie Unisel de wat konvokesyen... mmg best r n gempak U len xleh lawan... mse konvo 2 Unisel de wat pesta Feskonisel slme 3 ari xclap aku.. mmg best gler r... aku dapat jd sktriat dalam kuminiti teknikal... de r pnyanyi dtg mcm emy search arrow dan stu lg pe tah... t aku tunjuk pic aku ngan emy search n Dr. fazley ek...

pape pun aku nk say thnks kat MPP Unisel sbb sudi panggal aku join dalam sktriat n still percaya kat aku... korang mmg best... xtaw nk tlis pe dah... t dh upload pic aku citer g ek...